Expertiza noastră la nivel internaţional

În cadrul „Grupului MENARINI” care îşi desfăşoară activitatea la nivel global, „BERLIN-CHEMIE” se ocupă de peste 30 de ţări din Europa Centrală şi de Est şi din regiunea CSI. „BERLIN-CHEMIE” are filiale sau reprezentanţe în majoritatea ţărilor.

Întrucât suntem un partener de încredere în domeniul asistenţei medicale, prin produsele şi cunoştinţele noastre, intenţionăm să contribuim la soluţionarea sarcinilor complexe ale politicii de sănătate din aceste regiuni. De aceea, „BERLIN-CHEMIE” a dezvoltat tot felul de parteneriate în multe ţări.

Angajaţii noştri locali ne garantează operaţiunile. Foarte motivaţi şi bine pregătiţi, aceştia se pot baza pe produsele inovatoare obţinute în urma studiilor „Grupului MENARINI”, precum şi pe medicamentele tradiţionale şi cu eficienţă dovedită, în vederea înregistrării şi a comercializării.

Cooperarea excelentă dintre angajaţii noştri la nivel internaţionali şi sediul „BERLIN-CHEMIE” asigură documentarea, fabricarea şi planificarea producţiei în Berlin, precum şi logistica flexibilă din zone cu fusuri orare şi clime diferite.

Sediile „BERLIN-CHEMIE”

Aici poţi găsi o prezentare generală a sediilor companiei „BERLIN-CHEMIE”: