Obiectivul nostru

Împreună, pentru viaţă

De când „BERLIN-CHEMIE” a devenit parte a „Grupului MENARINI” care se bucură de succes la nivel global, compania a avut parte de o dezvoltare durabilă şi o expansiune de succes. Prin lansarea unor produse concepute să satisfacă cerinţele medicale ale pacienţilor şi medicilor deopotrivă, „BERLIN-CHEMIE” poate oferi utilizatorilor săi o gamă variată de preparate, printre care se numără produse din domeniul cardiologiei, bolilor respiratorii, diabetului, gutei şi, în viitor, tratamente oncologice.

La BERLIN-CHEMIE, suntem mândri de parteneriatele pe care le-am încheiat cu clienţii, întrucât acest lucru ne permite să fim la curent cu evoluţia continuă a medicinei bazate pe dovezi ştiinţifice şi să identificăm modurile prin care produsele noastre pot îmbunătăţi în mod decisiv viaţa pacienţilor.

Obiectivul nostru este acela de a lansa rapid medicamente noi pe piaţă prin parteneriatele şi acordurile noastre de licenţă, încheiate cu alte companii la nivel internaţional şi naţional, deoarece acest lucru le permite clienţilor noştri să aibă acces la mai multe opţiuni terapeutice moderne disponibile.

Cheia succesului constă în abilităţile celor care lucrează pentru „BERLIN-CHEMIE”. Angajaţii noştri se mândresc cu mulţi ani de experienţă în domeniul marketingului medical.

Sub umbrela „Grupului MENARINI”, obiectivele strategice ale companiei „BERLIN-CHEMIE” constau în domeniile cercetării şi dezvoltării şi a internaţionalizării. Ambele strategii au menirea de a le permite pacienţilor din întreaga lume să aibă acces la produse inovatoare, care le ameliorează suferinţa. „BERLIN-CHEMIE” pune în aplicare în mod constant aceste obiective corporative în Germania, Europa de Est şi regiunea CSI pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii pacienţilor.

Alte subiecte