BERLIN-CHEMIE

Dedicată asistenţei medicale

„BERLIN-CHEMIE” este un producător de medicamente inovator care îşi desfăşoară activitatea la nivel internaţional, având o tradiţie bogată. Din 1992, „BERLIN-CHEMIE” face parte din „Grupul MENARINI” care activează la nivel global, fiind lider pe piaţa farmaceutică italiană de zeci de ani. Compania, care a fost înfiinţată la Napoli în 1886 şi are sediul central în Florenţa, s-a transformat de-a lungul generaţiilor într-o companie farmaceutică ce operează la nivel global, rămânând totuşi o afacere de familie. În cadrul „Grupului MENARINI”, „BERLIN-CHEMIE” este responsabilă pentru activitatea farmaceutică din Germania, Europa de Est şi regiunea CSI. În plus, în Berlin se află unul dintre sediile centrale de cercetare ale Grupului.

Peste 5,000 de angajați

Peste 30 de piețe

Vânzări de 1,7 miliarde de euro

Dezvoltarea dinamică, produsele farmaceutice inovatoare şi o bogată experienţă, acumulată de-a lungul mai multor generaţii, constituie mărcile comerciale ale companiei „BERLIN-CHEMIE”. În localitatea Adlershof din Berlin, compania datează din anul 1890. Angajaţii noştri provin parţial din familii care au participat la dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea medicamentelor timp de 5 generaţii. Menţinem o relaţie foarte strânsă cu sediul central din Berlin, căruia îi suntem pe deplin dedicaţi.Totodată, suntem o companie cosmopolită. În total, avem peste 5.000 de angajaţi din peste 70 de ţări. În plus, la „BERLIN-CHEMIE”, formarea profesională reprezintă o tradiţie care datează de mai multe decenii şi pe care Camera de Industrie şi Comerţ a premiat-o de mai multe ori. Diversitatea este unul dintre principalele noastre atuuri.

Istoricul companiei „BERLIN-CHEMIE”

În ultimii ani, „BERLIN-CHEMIE” a înregistrat rate de dezvoltare care au depăşit evoluţia pieţei farmaceutice. Acest rezultat excelent confirmă strategia companiilor „BERLIN-CHEMIE” şi „MENARINI”, care vizează mai ales dezvoltarea medicamentelor inovatoare. Astfel, punem accent în special asupra pregătirii cuprinzătoare şi a calităţii serviciilor oferite de către forţa noastră de muncă din domeniul vânzărilor. În urma acestui efort continuu, „BERLIN-CHEMIE” are o reputaţie excelentă în sectorul asistenţei medicale, în special în relaţia cu medici generalişti şi specialişti.

În general, „BERLIN-CHEMIE” furnizează medicamente în peste 30 de ţări şi are filiale în mai mult de 26 de ţări. „BERLIN-CHEMIE” este unul dintre cei mai importanţi producători de medicamente din Europa de Est şi regiunea CSI. Datorită prezenţei sale istorice în regiune, „BERLIN-CHEMIE” se mândreşte cu mulţi ani de experienţă în domeniul marketingului local, o reţea sofisticată de distribuţie şi un centru de producţie modern în Kaluga, Rusia.

Alte subiecte